18 Aralık 2012 Salı

Teyzeme Götten Girdim


Bütün dünya ve özellikle Türkiye’de kadınlarda bekaret durumu hem ebeveynleri hem de çevreleri tarafından önemsenen bir olgudur. Ama bilindiği üzere sex durumu içten gelen bir olaydır. Bu sebeple kızlar erkeklerle sevişebilmek adına farklı fantezilere başvurmaktadır. Özellikle bekaretini kaybetmemiş kadınlar bu durumda] {oldukça yaratıcı bir yapıya sahiptir. Bunun nedeni evlenene dek bayanların bekaretlerini korumak istemelerinden kaynaklanmaktadır. Bakire kızların kızlıklarını evlilik öncesinde  kaybetmeleri yuva kurduklarında kendilerine önemli problemler yaşatabilmektedir.

Bakir  bayanlar sex ihtiyaçlarını genel olarak götten sikiş yaparak karşılamaya çalışmaktadırlar. Anal sex bakir dişiler için minimum vajinal sex kadar zevk veren bir sex çeşitidir. Çünkü bakire kızlar daha önce asla vajinal sikişi içerisinde bulunmamışlardır ve bunun bayalara ne kadar zevk yaşatabileceği konusunda hiç bir düşünceye iye değillerdir. Bakire kızlar arkadan sevişme fantezisini yaşayarak en azından nikahlanacakları zamana kadar cinsel ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlamışlardır. Bunların dışında oral sex daha önce sikişmemiş kızların cinsel güdülerini gidermek hususunda denedikleri bir başka fantezi çeşitidir.

Götten sikişin etkileri bakir evlendikten sonra hemen geçmekltedir. Çünkü gerdek gecesinde vajinal sex ile tanışmaktadırlar. Balayı gecesinde yaşamlarında ilk kez görecekleri vajinal sex ile yeni zevkler yaşamaya başlarlar. Bu konuda çok sayıda internet sitesinden daha fazla bilgi alabilirsiniz. Ancak hem öğretici hem de filmler ile azdıran sunum yapan <a href="http://www.j0w.net">porno izle</a> internet sitesi sizler için en faydalı kaynak olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder