10 Aralık 2012 Pazartesi

Sikişmenin Altın Kuralı


Tüm dünya ve özellikle ülkemizde kızlarda bekaret vaziyeti hem anne babayı hem de arkadaşları tarafından önemsenen bir durumdur. Ancak bilindiği gibi sevişme olayı iç güdüsel bir olaydır. Bu sebeple kızlar beylerle sikişebilmek için farklı fantezilere başvurmaktadır. Özellikle bakire kızlar bir hayli kreativ bir yapıya sahiptir. Bunun nedeni evlenene dek bayanların bekaretlerini bozdurmamak arzusunda olmalarından kaynaklıdır. Bakire kadınların kızlıklarını evlilik öncesinde  kaybetmeleri evlendiklerinde kendilerine mühim sorunlar yaşatabilmektedir.

Bakire  hatunlar sevişme isteklerini genellikle anal sex yaparak karşılamaya çalışmaktadırlar. Anal sex daha önce bir erkekle birlikte olmamış hatunlar için minimum vajinal sex kadar mutlu eden bir fantezi çeşitidir. Çünkü dana önce biriyle birlikte olmamış hatunlar bu zaman dek asla amcık seksi içerisinde bulunmamışlardır ve bu sex türünün dişilere ne derece haz verdiği hususunda hiç bir düşünceye iye değillerdir. Bu zamana dek hiç sikişmeyen bayanlar arkadan sevişme fantezisini yaşayarak en azından nikahlanacakları ana dek sex ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlamışlardır. Bunların haricinde ağza almak daha önce sikişmemiş kızların sex ihtiyaçlarını gidermek hususunda başvurdukları bir diğer fantezi çeşitidir.

Anal sexin etkisi bakire evlendikten sonra anında geçmekltedir. Çünkü ilk sex gecesinde amcık sikiş ile tanışmaktadırlar. Balayı gecesinde hayatlarında ilk defa tadacakları am pornosu ile yeni fanteziler yaşamaya başlayacaklardır. Bu konuda bir çok internet sitesinden daha çok bilgi alabilirsiniz. Lakin hem bilgi hem de kasetler ile azdıran sunum yapan <a href="http://www.j0w.net">anal seks izle</a> sitesi sizler için en yararlı nokta olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder