11 Aralık 2012 Salı

Karıya Sakso Çektirmenin Püf Noktası


Tüm dünya ve özellikle ülkemizde kızlarda bakirelik olgusu hem anne babayı hem de çevreleri tarafınca önemsenen bir olgudur. Lakin bilindiği üzere sikişme faaliyeti iç güdüsel bir durumdur. Bu nedenle kızlar erkeklerle birlikte olabilmek için çeşitli fantezilere başvurmaktadır. Bilhassa bakire kızlar bu durumda] {oldukça kreativ bir durumdadır. Bunun sebebi evlenene kadar hatunların bakireliklerini bozdurmamak istemelerinden kaynaklanmaktadır. Bakire kadınların kızlıklarını evlenmeden önce  kaybetmeleri durumu ilerleyen zamanlarda kendilerine önemli problemler yaşatmaktadır.

Bakir  bayanlar cinsel ihtiyaçlarını genellikle domaltarak arkadan sikiş yaparak gidermeye çalışmaktadırlar. Anal sex daha önce sikişmemiş kadınlar için minimum vajinal sex kadar mutlu eden bir sikiş türüdür. Çünkü kızlıklarını koruyan bayanlar daha önce hiç vajinal sikişi yapmamışlardır ve bu fantezi çeşitinin bayalara ne kadar zevk verdiği konusunda hiç bir düşünceye sahip değillerdir. Bakire kızlar götten sikiş yaparak hiç olmazsa nikahlanacakları güne kadar cinsel ihtiyaçlarını gidermeyi amaçlamışlardır. Bunların dışında oral sex bakire kızların cinsel güdülerini gidermek hususunda denedikleri bir diğer fantezi çeşitidir.

Arkadan sikişmenin etkisi bakire nişanlandıktan sonra hemen geçmekltedir. Çünkü gerdek gecesinde amcık sikiş ile tanışmaktadırlar. Balayı gecesinde yaşamlarında ilk kez tadacakları vajinal sex ile yeni fanteziler yaşamaya başlarlar. Bu konuda bir çok internet sitesinden daha fazla bilgi alabilirsiniz. Lakin hem öğretici hem de filmler ile azdıran sunum yapan <a href="http://www.j0w.net">sex videosu izle</a> sitesi porno severler için en faydalı kaynak olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder