19 Aralık 2012 Çarşamba

Domaltarak Seks Nasıl Olur ?


Bütün dünya ve bilhassa ülkemizde bayanlarda bakirelik vaziyeti hem ebeveynleri hem de akrabaları tarafınca dikkat edilen bir durumdur. Fakat bilindiği üzere sikişme faaliyeti içten gelen bir olaydır. Bu nedenle kızlar beylerle sex yapabilmek için farklı yollara başvurmaktadır. Bilhassa bekaretini kaybetmemiş kadınlar bu olayda kreativ bir durumdadır. Bu olayın nedeni evlenene kadar kadınların bekaretlerini bozdurmamak arzusunda olmalarından kaynaklıdır. Bakire dişilerin bekaretlerini evlilik öncesinde  kaybetmeleri evlendiklerinde kendilerine mühim sorunlar yaşatmaktadır.

Bakire  bayanlar cinsel ihtiyaçlarını genel olarak domaltarak arkadan sikiş yaparak gidermeye çalışmaktadırlar. Götten sikiş bakir kadınlar için en az vajinal sex kadar haz veren bir yiyişme türüdür. Çünkü bakire kızlar bu zaman dek asla vajinal sikişi içerisinde bulunmamışlardır ve bu fantezi çeşitinin bayalara ne derece haz verebileceği hususunda hiç bir fikre sahip değillerdir. Bu zamana dek hiç sikişmeyen bayanlar anal sex fantezisini yaşayarak en azından mutlu bir yuva kuracakları ana dek sikişme ihtiyaçlarını gidermeyi amaçlamışlardır. Bunların haricinde ağza almak daha önce sikişmemiş kızların sex ihtiyaçlarını gidermek hususunda denedikleri bir başka fantezi türüdür.

Anal sexin etkileri bakir evlendikten sonra anında geçmekltedir. Çünkü ilk sex gecesinde amdan sikiş ile tanışmaktadırlar. Gerdek gecesinde yaşamlarında ilk defa görecekleri amcık sikişi ile yeni fanteziler yaşamaya başlarlar. Bu konuda bir çok internet sitesinden daha fazla bilgi alabilirsiniz. Ancak hem öğretici hem de videolar ile zevkli sunum gerçekleştiren <a href="http://www.j0w.net">erotik film izle</a> sitesi porno severler adına en yararlı nokta olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder