12 Aralık 2012 Çarşamba

Am Yalamayı Sevenler Burada


Bütün dünya ve özellikle ülkemizde dişilerde bakirelik vaziyeti hem ebeveynleri hem de arkadaşları tarafından önemsenen bir olgudur. Lakin bilindiği gibi sevişme durumu içten gelen bir olgudur. Bu sebeple hatunlar beylerle sevişebilmek için değişik yollara başvurmaktadır. Özellikle bekaretini kaybetmemiş kadınlar bu olayda kreativ bir yapıya sahiptir. Bunun nedeni evlenene kadar çıtırların bekaretlerini bozdurmamak arzusunda olmalarından kaynaklanmaktadır. Bakir dişilerin bekaretlerini evlenmeden önce  kaybetmeleri durumu evlendiklerinde kendilerine büyük problemler yaşatmaktadır.

Daha önce sikişmemiş  kadınlar sevişme isteklerini genellikle anal sex yaparak gidermeye çalışmaktadırlar. Anal sex daha önce bir erkekle birlikte olmamış kadınlar için minimum vajinal sex kadar zevk veren bir yiyişme çeşitidir. Çünkü bakire kızlar daha önce hiç amcık seksi yapmamışlardır ve bu fantezi çeşitinin kızlara ne derece haz verebileceği konusunda hiç bir düşünceye sahip değillerdir. Bakire kızlar anal sex yaparak en azından evlenecekleri güne dek cinsel ihtiyaçlarını karşılamayı istemişlerdir. Bunların dışında ağza almak daha önce sikişmemiş kızların cinsel güdülerini karşılamak hususunda başvurdukları bir diğer fantezi çeşitidir.

Arkadan sikişmenin etkileri daha önce sikişmemiş nişanlandıktan sonra hemen yitirmektedir. Çünkü gerdek gecesinde amdan sikiş ile tanışmaktadırlar. Balayı gecesinde hayatlarında ilk defa tadacakları vajinal sex ile yeni fanteziler yaşamaya başlarlar. Bu konuda çok sayıda web sayfasından daha çok bilgi edinebilirsiniz. Ancak hem öğretici hem de filmler ile azdıran sunum yapan <a href="http://www.j0w.net">sex videosu izle</a> internet sitesi porno severler adına en yararlı nokta olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder